Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

vineri, 2 octombrie 2009

Si deja am obosit..

Am obosit. Simt ca nu mai vreau nimic. Simt ca tot ceea ce pot face este sa stau in pat si sa ascult muzica. Dar ma intalnesc cu Gabi care ma imbratiseaza tare si sincer, si ma inveselste. Mestec un pachet de guma. Iar am chef de pat si muzica; ma enervez. Spre mine alearga o frumoasa si inalta blondă; Diana cum reusesti tu mereu sa ma faci sa rad? Nu stiu; dar continua! Ma duc acasa. Ma suna Lya; noi desi vorbim in fiecare pauza, parca tot nu ne ajunge timpul :)). Avatarul Ancăi ma mobilizeaza (voi zambi, Anca!:D). Casc. Ma joc cu Tufănel.
V-am mai spus cat de mult o urasc pe Inna si muzica ei de club?..nu?..ei bine, va spun acum: ma scoate din minti acel 'beat'!... Bine..nu stiu daca chiar e de vina Inna sau oamenii care o asculta...
Incerc sa ma bucur de week-endul prelungit si sa ma intalnescu cu persoanele dragi. Le duc atat de mult dorul, chiar daca stiu ca ei sunt mereu acolo!.
In fiecare zi dupa scoala ea ma primeste cu o imbratisare, chiar daca uneori numai de mine nu mai are timp; iar el ma priveste zambareţ atunci cand inchid usa in spatele meu. Zambesc.
Azi m-am surprins razand isteric. Al meu 8B e celebru! E in CoolGirl, multumita lui Briss, evident la rubrica "Perle de elevi", fiind reprezentati de Radu si Ovidiu. :))
Revenind la starea mea, mi-am facut o "To do list":

Sa invat.
Sa devin mai rationala.

Sa nu mai fiu (asa) irascibila.
Sa pot fi in stare sa intorc binele care mi s-a facut.

Sa nu ma mai impiedic dimineata in picioarele Iuliei de 60 de ori pe minut.

Not to hurt people anymore.
Motivatia sa-mi invinga lenea.
Sa fiu putin mai inalta.
Sa nu mai fie atat de multi oameni prosti si pitipoance fitoase in jurul meu. Sau, sa nu ma mai deranjeze prezenta lor.
Sa nu ma mai mire si/sau deranjeze ca I don’t care anymore.
Incercari tot mai grele.
Sa nu mai fug din calea lor.
Sanity.
Memories.

Si evident, sa ma distrez ca niciodata revelionu’ asta. [Deja mi-e mila de neuronii mei.]-nici eu nu stiu de ce vorbesc de revelion acum..Ah ba da; stiu :D.. si il sustin pe Cristi!:))
Sa nu o dau in bara cu persoanele la care tin.
Sa incerc sa fiu eu insami chiar si atunci cand imi tremura picioarele.
Strength. A lot. of strength..


O serie de poze si 3 filmuleţe imi fac cu ochiul, Bogdan ma trimite din nou cu gandul la un transfer, Lya imi povesteste despre o dieta cu patrunjel [?!]... Zambesc. 3 zile nu-i mai vad pe racoviţeni!! Si din nou zambesc. :)

6 comentarii:

Dyd spunea...

e cel mai tare post al tau!:>
proud of you,little fire! :X
>:D<

Liz spunea...

Frumoasa Jul... daca si tu obosesti... cea mai energica fiinta de pe lume... zambeste si fa to do-uri pozitive si marete precum sa vizitezi Parisul sau sa iti deschizi o florarie la Cluj... :) gen.

Jul spunea...

Little fire :))...ce dor imi e sa ma strangi de cap si sa-mi pui porecle ciudate, Dyd!
Liz, si eu obosesc!:)) Si zambesc; mi-e imposibil sa nu. Am "to do"-uri pentru prezent, pentru ca niciodata nu-mi ies cele de viitor :)); desi floraria din Cluj pare foaarte tentanta :-?

ank spunea...

te iubesc muuult>:D<

:X

Jul spunea...

My lovely Ank! >:d< :X

Sonia spunea...

Daca si tu ai obosit, pe noi, vesnicii obosoti, cine ne mai reimprospateaza?:(
Revino-ti, micule!>:D<

Trimiteți un comentariu