Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

sâmbătă, 25 septembrie 2010

They're my best friends- best of all best friends!

Azi am invatat ca mersul la baie e periculos; mai ales iesitul din baie. Pentru ca puteti gasi in hol, cand iesiti, 12 copii cu zambete pana la ceafa, iar tu sa ii intampini cu o fata gen "sala 23", pentru cunoscatori. Dupa o noapte cu mesaje gen "nu voi raspunde la telefon pana luni. nu sunati decat daca e urgenta, nu vreau sa stiu de nimeni." cel mai bun remediu sunt, ca intodeauna, tot ei- plus un fim Harry Potter (fiecare cu obsesile lui), un tort facut 'in casa' la Chip si Dale, un ceas englezesc, un lantisor instelat, o sticla cu chestie verde, 'fulbal', țușca si multa multa iubire.
Uneori mi se intampla sa vreau sa mor … dar imediat imi reamintesc ca am cei mai minunati prieteni din lume si ca i-as dezamgi enorm facand vreo prostie.
Inca nu stiu ce sa zic; si suna stupid, dar e.
Nu stiu ce altceva sa fac decat sa ma uit la cele multele poze si sa va multumesc:
Lya, pentru ca stie sa organizeze cele mai tari petreceri supriza, pentru ca minte fenomenal, pentru ca a fost cu mine cand s-a miscat pentru prima oara si pentru ca e prietena mea cea mai buna.
Cristi, pentru ca are grija de mine, pentru ca e in stare sa faca orice ca sa ma vada zambind, si pentru ca imi e prieten.
Bonty, pentru ca are o fata de ''oh my God", pentru ca pleaca cu mine noaptea in peregrinari, pentru ca imi gaseste baieti cu ochi albastri si pentru ca stie sa aiba mereu ultimul cuvant.
Criss, pentru ca e mereu sufletul petrecerii, pentru ca primeste cu entuziasm orice prostie zic, pentru ca e sincera si pentru ca ii plac esarfele mele.
Dyd, pentru ca e al meu mann, pentru ca da cele mai tari maximuri posibile, pentru ca ma suprinde mereu, pentru ca e alaturi de mine si pentru ca ma iubeste.
Anca, pentru ca imi zice mereu ca sunt frumoasa, pentru ca ma gaseste mereu cand plang sau sunt suparata, pentru ca e adorabila mereu.
Raluca pentru ca e pestele meu preferat, pentru ca a alergat kilometrii intregi cu mine prin scoala, pentru ca stie mereu ce sa zica, pentru ca ''e o nesimtita", si pentru ca Pi*dy te iubeste.
Alexandra pentru ca ma accepta asa dezordonata si ametita cu msunt, pentru ca se uita mereu cu multa dragoste la mine, pentru ca imi e mereu alaturi si pentru ca ma consoleaza intr-un mod aparte.
Miruna pentru ca e mama mea, pentru ca e mereu realista, pentru ca are cele mai neasteptate reactii posbibile, pentru ca are mereu grija de mine, pentru ca pot sa o sun mereu sa-i zic ce am pe suflet, pentru ca stie sa dea cele mai bune sfaturi, pentru ca ma asculta, pentru ca e acolo pentru mine si pentru ca o iubesc tare tare.
Razvan pentru ca e Kevin in primul rand, pentru ca e special si adorabil, pentru ca il iubesc, pentru ca imi zice "Heeeeeey" asa cum numai el stie, pentru ca ma cunoaste mult prea bine, pentru ca imi intelege fobia cu 23, pentru ca e mereu acolo cand am nevoie de el, pentru ca e el.
Radu pentru ca zambeste mereu, pentru ca e prima persoana la care ma uit in fiecare dimineata cand intru in clasa si pentru ca a reusit sa-mi fie prieten atat de multi ani.
Dragos pentru ca mi-a pus stele la gat, pentru ca imbratisarile lui au efect de medicament, pentru ca sunt "unitatea de masura a lucrului mecanic" a lui, si pentru ca a rezistat atatia ani cu mine.

Speechless. Multumesc. Sunteti fantastici!♥


5 comentarii:

Diana spunea...

suntem mereu alaturi de tine! >:D< :X




[doar la surprize,surprize. :D]

anca spunea...

te iubim,jul!
>:D<

Razvan :D spunea...

Folbal!

Lilix spunea...

e a 2a oara cand te mint asa cum numai eu stiu :> :))

Alexaa spunea...

Asta da surpiză!Și mai ales, ăștia da prieteni!Ai grijă să nu îi pierzi și bucură-te de orice clipă alături de ei.:)

Trimiteți un comentariu