Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

marți, 29 decembrie 2009

Dragostea si scandalul indulcesc ceaiul cel mai bine.- bilant pe 2009.

"Echt cooler Jahr! Muss man sich rein ziehen.":D


A venit momentul sa tragem linie, si sa adunam la un loc tot ce-am facut anul asta. Pentru mine 2009 fu cel mai agitat an, plin de lucruri neasteptate, dar si cu foarte multe lucruri frumoase.
Cateva date au marcat iremediabil anul 2009; printre care frumos ar fi de amintit ca pe 2 ianuarie a fost prima iesitre 8b din 2009, ca pe 4 mai Dyd mi-a schimbat viata facand poza unui cos de gunoi :)), ca pe 6 mai a aparut ''His cup of tea'' si maladiile mele,
ca pe 6 iunie m-am surpins sarutandu-ma cu cel mai bun prieten (oh da, stiu ca stiti :)) ), ca pe 7 iunie am avut faimosul banchet, ca pe 3 iulie am recuperat-o pe micuta Dnk, ca pe 25 iulie am plecat la maare (pot sa pun filmuletul de la mare aici?:D), ca pe 28 iulie a fost ziua Trio-ului de Aur (si nu numai :|: )) ), pe 31 august ne-am razbunat pe lume intr-un mod stupid, pe 3 august ne-am intors de la mare (si a inceput calvarul cu ''vreau la mareee!!'), pe 14 septembrie eram oficial a 9a si pe punct de greva, pe 16 octombrie, ei bine, e nasol sa simti ca nu mai ai pamant sub picioare, desi tu-l vezi.., toata luna noiembrie mi-a fost frig, pe 13 decembrie ne-am adunat toti la don' diriginte 8B acasa, pe 15 decembrie am facut lucruri frumoase tot in 8B si am aflat ca suntem profesionisti si ca nimic nu se compara cu noi (am fost criticati de critica de jos si critica de sus), pe 19 decembrie a fost frig si am avut parte de foaarte multa zapada, si aici cred eu ca se termina lista mea cu zile frumoase din 2009 (evident ca am omis 1000 de zile dar...cine le mai stie pe toate?! Ah, da, Lya :)) ).
Tot anul asta am descoperit ca cea mai buna muzica la radio este intre 2.30-3 noaptea, am redescoperit bucuria noptilor pierdute fabulos in telefon cu Bogdan, am dovedit ca sa fii optimist e crucial in viata, ca abia descopar sa urasc lacustele, si ca nimic nu-i mai frumos ca noi, astia micii.
Cateva zile pana la minunatul revelion 8B (Cristi, iti vom aprinde lumanari (la vii!!) de fiecare data cand vom trece pe langa vreo biserica!)
Parararaaaaaam! Rad cu Lya si Bogdan in telefon; frumos an, 2009; poate invata si 2010 de la 2009 :-?. Speram!!
Si asa, de sufletul 8B-ului, melodia lor:

cine e cu noi
Asculta mai multe audio Muzica
Interesanta parere a mai avut Lya in postul cu Retrospectiva, iar topul e fenomenal cu tot ce scrie prin paranteze :)) (parola?:)) ). Ah, si pentru ca nu ma pot abtine trebuiee sa public filmuletul nostru de la mare made by Dyd. De mentionat ca filmuletul e pentru noi, facut de noi si doar noi, despre noi, cand eram doar noi si este doar cu noi, indiferent ce veti vedea scris pe noi, pe jos sau pe pereti :D. Noi. La multi ani, băi! >:D<.

6 comentarii:

Dyd spunea...

Nu mai pot comenta acum! :|
Aproape ca ai zis tot,a fost cel mai frumos an din viata noastra b\pentru ca a fost,este si va fi 8B pentru totdeauna! :X
Va iubesc pe toti cei care ati facut parte din viata mea in acest an! :X
2009..

dnk spunea...

era 3 iulie... :-l

Lilix spunea...

da, e foarte ciudat..
eu am avut un post radical, negativ
tu, unul extreem de happy
iar diana combinatie dintre noi 2 :))

si da, chiar tin minte toate cele 365 de zile..dar o sa le uit subit pe 1 ianuarie la ora 0:01

Lilix spunea...

btw, ti-a iesit salata beof? :))
eu acum caut conservele cu ton prin camara :))

Lilix spunea...

si zicea cristi a la el o sa fie foooarteee cald deci lasa-ti maletele acasa ;))

Jul spunea...

haaa. am gasit intaritor de frisca expirat :)). si nu ma duc sa iau altul :)). asa mancati tortul :>.

Trimiteți un comentariu