Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

sâmbătă, 17 octombrie 2009

Thriller Night.


Imi vine sa zic epilog. Pentru ca s-a terminat prea repede. Sunt ipocrita, stiu.
Mentionez ca aceasta postare nu va contine niciun cuvant de bine pentru nimeni inafara de vesnic veselul 8B, pentru ca aseara mi-a demonstrat ca doar el e acolo langa mine cand chiar am probleme, si evident vesnica si nelipsita Diana, care ma urmarea (intentionat sau nu), de fiecare data la baie, atunci cand imi venea sa plang.
Am avut parte de o saptamana plina si agitata; dar a meritat. Ore plictisitoare, presarate cu crize de ras datorate lui Gino, amestecate cu informatica cu cozonac "de la mama de-acasa" à la Alin, la care s-a adaugat telefonul [care devine usor usor un drog], de la Lya din fiecare pauza, si pentru sfarsit, un bal fabulos.
Vineri, baterii descarcate, telefoane disperate, ploaia care radea la noi, Lya care ma astepta in fata blocului udata de un maxi-taxi, o rochie ciudata, niste dresuri albastre, o esarfa imprumutata, o "excursie" in tara bijuteriilor la Lya acasa- clar la noi o pregatire de bal ca la nimeni! Gabi a facut cinste 8B-ului, iesind Miss Boboc. Felicitari, Gabi! Cel mai ''zguduit'' bal la care am fost :)). Sa nu ai loc sa dansezi meneaito?! Stiu stiu! Ah, si una din surprizele serii: am dansat pe Inna!! Stiu si asta!:)). De ce? De 8B!. Stiu!:)). Vibrau gamurile cand a fost "Cine e cu noi?!", special pt 8B,ne-am miscat genial pe ''Thriller'', si nimeni nu tipa mai tare decat mine, Lya si Dyd la versurile '' magice'' din Burning Love, pentru ca si Dj-ul stia ca noi am fost in Costinesti!:)) M-am simtit ''la rascruce de holuri'', am fost in baia pe care Lya o imparte cu Paul,mi-am rupti picioarle pe tocuri, am dansat pe ''Zece'' cu Radu (care danseaza fabulos!:|:)) ), si am primit zeci de imbratisari vindecatoare la sfarsit.
Si am evitat o serie de intrebari. Acele intrebari. Si ma simt datoare cu un raspuns;
Vom deveni, cel mai probabil, niste prieteni de sarbatori(cele mai lungi conversatii vor fi, fara indoiala, urarile de Craciun si de Paste. Si de onomastice, daca ne-amintim.)
Oameni care au avut si au impartasit totul la un moment dat, impart acum si de-acum incolo un simplu, modest salut pe strada. Daca nu e prea aglomerat, desigur, pentru ca altfel, am fi nevoiti sa tipam sau sa alergam unul dupa celalalt. Iar noi am incetat de mult sa facem asta.
Nu ne mai zbatem, nu ne mai revoltam.
Nu (se) mai plange niciunul de asteptare, dezamagire, indiferenta, distantare, negare, deznadejde.
Nu mai e zbucium, nici durere, cum nu mai sunt nici lacrimi disperate, sau intr-un final, resemnate.
Nu ne mai ard obrajii.
Pentru ca nici saruturi neasteptate nu mai are cine sa sarute sau sa fie sarutat.
Nu ne mai dor ochii.
Pentru ca acum nu avem decat sa intoarcem privirea.
Nu ne mai tremura genunchii. Nici de nerabdare, nici de necredinta.
Nu ni se mai pune un nod in gat. Nici de emotie, nici de durere.
Nu mai vibram. Nici de agonie, dar, Doamne, nici de extaz.
Nu impreuna.

Se face racoare afara. Si incepe sa-mi fie si mie frig.
Nicio grija, am şalul la mine.
Oricum ar fi, nu ti-as mai pretinde nimic. Mi-ai daruit tot ce ai avut de daruit. Mi te-ai daruit.
îţi mulţumesc.

To do list:
1. Reprofilare. [din toate punctele de vedere.]

Shinshilla imi canta in telefon '' She will be loved'', Bogdan imi spune ca totul va fi bine; ador diminetile de sambata pe care le petrec cu Bogdan. Se anunta o saptamana urata; eu si Lacramioara ii tinem pumnii Dianei si o asteptam acasa cu un dinte in plus!!

Pentru 8B:

Michael Jackson - Beat it
Asculta mai multe audio Muzica

Si pentru mine:

The Script - Before the worst
Asculta mai multe audio Muzica

4 comentarii:

dnk spunea...

Nu te-am urmarit! Doar ca simteam:))Seara trecuta nu stiu ce a fost cu mine, eram doragata, euforica iar tu imi stricai tot cheful!
Trebuia sa suferi tu de ceva! Imi venea sa te musc de nasul ala mic si pistruiat.Ai aratat bestial si consider ca ar fi trebuit sa te si simti. Adica totus,sa te doara-n fund de toti si toate. Era seara ta, inima ta, momentul tau. Nu trebuia sa existe nicun el sau ea ci TU! o capsuna natafleata.
Cea mai frumoasa seara!Mai vreau!

Dyd spunea...

Oh Mann!!
Cu siguranta seara asta a fost cea mai tare,seara in care 8b-ul nu a ratat sansa de a se afima din nou pe toate planurile :> :X
8b va fi mereu,impreuna cu tn ! >:D<

Anonim spunea...

ai fost frumoasa si ai scris frumos... si poate e usor sa vezi viata doar in cateva nuante cand pe ceilalti i-ai invatat culori peste culori inventate... mai sincer si mai simplu colorat e mai usor pentru ceilalti sa te vada pe tine, cea care esti...

Alexaa spunea...

Foarte frumos!Deși nu am avut o clasă unită în generală, postul tău m-a făcut să mă gândesc la cele 2 prietene de-atunci cu care încă am păstrat legatura, dar nu atât de mult cum ne propusesem, nu atât de mult cum aș/am fi vrut.Dar imi voi face timp pentru ele.Pentru a retrăi acele momente minunate.
Felicitări!Chiar îmi place ceea ce am citit be blogul tau!:)

Trimiteți un comentariu