Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

luni, 26 octombrie 2009

Despre campionii din viata mea..


"Champions are made from something they have deep inside them - a desire, a dream, a vision."
O fetita mica intra sfioasa in noua ei clasa cu oameni noi si aparent ciudati. La inceput se simtea cantitate neglijabila. Pana a paraut ea. Avea un sacou mov; iesea in evidenta prin acel mov, deoarece toti din jurul ei erau in albastru. Fetita mov a intrat voioasa in vorba cu nou-venit-a, construind fundatia unei prietenii solide, frumoase, picante de lunga durata. Ea e Lya mea, cea de neinlocuit. Pentru ca i se potriveste: link.

“Most look up and admire the stars. A champion climbs a mountain and grabs one.”
A best friend is all you need in life. A best friend is someone you share a million jokes with, most of which involve famous celebrities' names. A best friend is someone who you let read all of your stories, and they'll give you feedback. A best friend is someone you go to the mall with to stalk cute store clerks. A best friend is someone that you can tell anything to, and another word will never be said to anybody.The one and only Shinshilla.

“Champions keep playing until they get it right.”
A fost mereu alaturi de mine, sustinandu-ma in cele mai nebune si stupide planuri pe care le faceam, fara sa gandesc prea mult. Am scris o istorie a ultimului nostru an de gimnaziu, prin bileltele kilometrice trimise in ore, care acum stau asezate cronologic intr-o cutie de Rafaello. Ea e Dyd a mea cea nebuna.

"A champion goes on his way and is not influenced by the views of others!"
Ma suna noaptea cand plangeam. Avea grija de mine la fiecare pas, si stiu ca oricand si la orice ora, el va fi acolo pentru mine. El e Bogdan, preitenul meu cel mai bun.

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''
Si ea este persoana careia ii dedic acest post. Am sunat-o cu o seara inainte de a pleca la concurs; la cel mai greu concurs din viata ei.Nu voia sa plece; voia sa fuga; sa scape; dar nici acasa nu voia... voia altundeva. Era speriata si obosita. Am incercat sa o linistesc (nu mi-a mers). Stiti persoanele acelea care si atunci cand sunt intr-o situatie urata tot au timp sa te asculte si sa iti dea sfaturi?..eu le stiu!A stat o ora si jumatate cu mine la telefon dupa 3 antrenamente si a vorbit cu mine ca si cum ar fi fost o zi si o situatie normala. A plecat cu inima mica la concurs. Eu si lacramioara ne tineam de mana si ne gandeam la ea. Dupa 2 zile mi-a trimis mesaj: era campioana!! Stiam ca o s-o faca!..Ea nu stia. Dupa alte 2 zile m-am dus sa o vad. Avea ''cotul sarit'' si-mi zambea dulce; stiti acele persoane carora se pare ca le zambesc si ochii?.. Eu le stiu! Am imbratisat-o si ne-am plimbat pe-o straduta laturalnica. Ne-am povestit evenimentele pierdute. Mi-a fost atat de dor de ea! Se simtea ciudat in legatura cu rezultatul ei; modestia campionilor.. Acum si-a demonstrat doar ei ca este o campioana; pentru ca noi stiam aste de foarte mult timp. Astept sa ma scoti la un ceai de iarna, campioano!

A venit Dragos. Am fugit afara cu al meu 8B.
Waiting for Halloween night!

2 comentarii:

Dyd spunea...

ai zis tot.
:X

dnk spunea...

i'm just speechless...
ai facut un lucru mare pentru mine, as usual...
of, m-am inmuiat
multumesc mult...

scuze dar sunt :|
mi te iubesc, enorm:):X

Trimiteți un comentariu