Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

marți, 13 martie 2012

Thruth be told, nice to meet you! Thruth be told, I'm lying!!


Raul in sine nu exista asa cum nu exista nici binele.Ca binele e un principiu activ iar raul pasiv, sa terminam discuţia asta. Cei mai multi dintre oameni nu sunt capabili nici sa urasca.

Ar fi de prisos sa amintim ca fiecare om are supararile, frustrarile, fixurile, si acele lucruri caracteristice pe care noi, ceilalti, nu le intelegem, dar care lor li se par mai mult decat normale.
Dar azi nu vreau sa bat campii despre tipologii umane, ci sa analizez o specie pe care am intalnit-o recent, si care printr-un mod total dizgratios, ma fascineaza.
O specie deci. Denumirea populara? Prea urat ca sa spun aici. O denumire stiintifica? S-a hotarat ''hategroup'', in absenta altor termeni lipsiti de anumite particularitati ultragioase.
O specie necunoscuta, asa-i? Asa-i! Paradoxal , este cunoscuta doar datorita ''hatetarget-ului'', ca sa spun asa, iar divizat, hategroupul nu face nici cat..nimic. Chiar nimic.
Pretentiile specimenelor sunt exagerat de ridicate, adancind o dihotomie intre ceea ce vor sa para si ceea ce sunt cu adevarat. Grandilocventa cu care isi trateaza propria importanta atrage, mai mult decat surprinzator, si specimene mult mai in varsta, de la care nimeni nu s-ar fi asteptat sa fie capabile de o asemenea elidare voita a inteligentei (daca aceasta a fost vreodata acolo).
Pentru a da si o nota amuzanta acestui post, putem asemana acest specimen cu Gollum; sau asta am facut eu azi. Prezinta 2 fete, este las, marsav, barfitor, mincinos, exagerat in tot ce face, are o impresie, evident eronata, despre superficialitatea ce-o detine, doreste sa i se acorde cat mai multa atentie, chiar si de la persoane pe care nu le va vrea niciodata alaturi, este clar un inadaptat si slabe sanse, zic eu, sa se adapteze vreodata.
Ah, am fost intrebata daca stiu cu ce se hranesc aceste fiinte. Au un adevarat ritual, ca sa zic asa: ochesc prada, o ataca, incet, cu lasitate pe la spate, o lasa inconstienta, dupa care isi cheama toata haita, iar daca victima nu e destul de puternica.. mai bine sa nu ne gandim.
In concluzie, adeptii hategroup-ului se pot considera ultima veriga a lantului trofic al omenirii (stiu sigur pe cineva care va recunoste expresia), pentru ca oricat am cautat o specie mai josnica, nu am gasit.

Asta e din toata inima

2 comentarii:

Anonim spunea...

Lucrurile pot fi şi altfel dacă vrei să le vezi din altă perspectivă. Prima impresie poate fi uşor diferită de realitate. Dar e mai simplu pentru noi să păstrăm prima impresie despre cineva, nu? De ce să ne complicăm şi să avem răbdare? Lumea e oricum grăbită şi timpul nerăbdător. Iar la final, tot noi şi ideile noastre rămânem. Dar nu-i păcat, Iulia?

Jul spunea...

Nu, eu nu consider ca e pacat. Si tare ma-ndoiesc ca prima impresie ar fi atat de departe de realitate. Si da, bineinteles ca e mult mai simplu sa pastrez prima impresie, de ce nu? In conditiile in care nu am nici cea mai mica intentie sa o schimb, pentru ca nu vad niciun motiv.

Trimiteți un comentariu