Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

marți, 13 martie 2012

Thruth be told, nice to meet you! Thruth be told, I'm lying!!


Raul in sine nu exista asa cum nu exista nici binele.Ca binele e un principiu activ iar raul pasiv, sa terminam discuţia asta. Cei mai multi dintre oameni nu sunt capabili nici sa urasca.

Ar fi de prisos sa amintim ca fiecare om are supararile, frustrarile, fixurile, si acele lucruri caracteristice pe care noi, ceilalti, nu le intelegem, dar care lor li se par mai mult decat normale.
Dar azi nu vreau sa bat campii despre tipologii umane, ci sa analizez o specie pe care am intalnit-o recent, si care printr-un mod total dizgratios, ma fascineaza.
O specie deci. Denumirea populara? Prea urat ca sa spun aici. O denumire stiintifica? S-a hotarat ''hategroup'', in absenta altor termeni lipsiti de anumite particularitati ultragioase.
O specie necunoscuta, asa-i? Asa-i! Paradoxal , este cunoscuta doar datorita ''hatetarget-ului'', ca sa spun asa, iar divizat, hategroupul nu face nici cat..nimic. Chiar nimic.
Pretentiile specimenelor sunt exagerat de ridicate, adancind o dihotomie intre ceea ce vor sa para si ceea ce sunt cu adevarat. Grandilocventa cu care isi trateaza propria importanta atrage, mai mult decat surprinzator, si specimene mult mai in varsta, de la care nimeni nu s-ar fi asteptat sa fie capabile de o asemenea elidare voita a inteligentei (daca aceasta a fost vreodata acolo).
Pentru a da si o nota amuzanta acestui post, putem asemana acest specimen cu Gollum; sau asta am facut eu azi. Prezinta 2 fete, este las, marsav, barfitor, mincinos, exagerat in tot ce face, are o impresie, evident eronata, despre superficialitatea ce-o detine, doreste sa i se acorde cat mai multa atentie, chiar si de la persoane pe care nu le va vrea niciodata alaturi, este clar un inadaptat si slabe sanse, zic eu, sa se adapteze vreodata.
Ah, am fost intrebata daca stiu cu ce se hranesc aceste fiinte. Au un adevarat ritual, ca sa zic asa: ochesc prada, o ataca, incet, cu lasitate pe la spate, o lasa inconstienta, dupa care isi cheama toata haita, iar daca victima nu e destul de puternica.. mai bine sa nu ne gandim.
In concluzie, adeptii hategroup-ului se pot considera ultima veriga a lantului trofic al omenirii (stiu sigur pe cineva care va recunoste expresia), pentru ca oricat am cautat o specie mai josnica, nu am gasit.

Asta e din toata inima

4 comentarii:

Vilhelm spunea...

O primavara frumoasa iti doresc!
Coltisor de Rai

Anonim spunea...

Lucrurile pot fi şi altfel dacă vrei să le vezi din altă perspectivă. Prima impresie poate fi uşor diferită de realitate. Dar e mai simplu pentru noi să păstrăm prima impresie despre cineva, nu? De ce să ne complicăm şi să avem răbdare? Lumea e oricum grăbită şi timpul nerăbdător. Iar la final, tot noi şi ideile noastre rămânem. Dar nu-i păcat, Iulia?

Jul spunea...

Nu, eu nu consider ca e pacat. Si tare ma-ndoiesc ca prima impresie ar fi atat de departe de realitate. Si da, bineinteles ca e mult mai simplu sa pastrez prima impresie, de ce nu? In conditiile in care nu am nici cea mai mica intentie sa o schimb, pentru ca nu vad niciun motiv.

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Trimiteți un comentariu