Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

marți, 26 aprilie 2011

Prea tarziu...


Imi pare rau…
Imi pare rau ca am fost…imi pare rau pentru tot ce s-a intamplat. Pentru sperantele false, ce ti le-am dat din inconstienta si egoism, dar cu care ma hraneam si eu. Imi pare rau ca te-am ranit. Stii , as fi vrut atat de mult sa zbor, sa ajung la tine. Dar m-au obligat sa-mi tai aripile, si eu am fost de acord, am privit cum totul se prabuseste in jurul meu si nu am facut nimic. Azi nu mai am aripi, eu sunt jos, iar nu esti sus.. esti langa mine; dar nu mai vorbim aceeasi limba.
Am fost lasa, si slaba si mi-a fost teama. Nu e o scuza. Si cine stie poate ca a fost mai bine asa, dar totusi, puteam sa te scutesc de durere si n-am facut-o. Imi pare rau.
Nu ma ajuta cu nimic acum regretele, si astea sunt doar cuvinte digitale pe o foaie ce nu exista in realitate. Dar sunt adevarate. Stii, inca te visez. Vise chinuite , faurite de o minte bolnava.
Nu ma astept sa ma ierti, nici macar sa ma privesti din nou in ochi. Nu merit asta. Merit durere si singuratate…si cu asta am ramas. De curand am privit in jurul meu. Cat de dor imi e de tine.. sa-ti simt cuvintele trecandu-mi prin vene si sa uit de tot. In tine am crezut, langa tine am fost libera.

Photo: Alice Goce.

5 comentarii:

Micsunica spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Draguts scris. O sa te ierte mai devreme sau mai tarziu. nicio greseala nu e atat de grava :)

liana spunea...

trist...

m spunea...

emotionant articol

rochii de ocazie din Romania spunea...

Mi-a placut mult articolul DVS. Multumesc!

Trimiteți un comentariu