Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

joi, 18 noiembrie 2010

Et in arcadia ego.

O zi intunecata. “Ce urat.” ai spune. "Nu se mai opreste ploaia?"Nu mai. Ploua cu stropi mari si era prea frumos ca sa nu iesi si sa canti si dansezi. Dar voi, jalnici ascunsi sub umbrele cu mesaje cretine, nu puteti sa vedeti si altceva. Voi nu vedeti in profunzime, si as putea spune ca e un blestem. O, da! Sunteti blestemati sa vezi doar exteriorul. Cum nici noi nu vedem decat scoarta copacului fara sa stim cati ani ascunde in interior. Singura cale de a afla este taierea copacului. Ar fi o idee. Sunteti urati, provocati dezgust si nici ploaia parca nu va mai ploua.
Amicul P.
Dragul Amic P., e mereu acolo afara sa te duca in brate, sa-ti vorbeasca incet si sa rada la glumele proaste pe care le faci. Ciudatul amic P. . Buna!
Si tu, draga mea, nu crezi ca intreci masura? Nu crezi ca ai prea multa incredere? De ce renasti? ti se pare ca esti o pasare Phoenix, sau ce?!
Pana atunci nou ne continuam jocurile postesti si copilaresti. Cine esti tu?!

Amice-asculta!

1 comentarii:

Black painted Box spunea...

Uneori oamenii se poartă urât doar pentru că sunt foarte răniţi pe dinăuntru...alteori au doar un suflet meschin (dar din experienţa mea cazurile astea sunt foarte rare deşi par oamniprezente - par aşa doar pentru că nu ne cunoaştem între noi ca oameni)...Deci poate 'ei' poartă doar o mască, ca mulţi alţii...

Trimiteți un comentariu