Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

miercuri, 2 decembrie 2009

Stupizii si Palma de Aur.


Influenta=
1) actiune exercitata asupra unui lucru sau obiect.
2) nume dat unei boli epidemice.
Sa presupunem ca adoptam definitia 2. Rezulta ca influentele sunt stupide si in plus, nu? Sau rezulta ca eu brusc sunt foarte rea; dar sa mergem pe prima varianta, unde influentele nu erau bune. O demonstratie? Desigur!
30 noiembire; sarbatorile galatiului & stuff, strazi inchise, aglomeratie, mirosul ingrozitor de mici, un noroi de 10 degete, harmalaie si multi nervi.
In ciuda celor de mai sus, 8B-ul a hotarat sa nu stricam traditia si sa iesim in oras. Fatidicele influente E-ice, D-ice, si B-ice nu s-au putut nici ele abtine si au vrut sa iasa cu noi. Le-a luat 45 de minute (de stat in mijlocul strazii proaspat inchise) pentru a se decide daca vor sau nu la McDonald's. In ciuda noastra, acolo am ajuns. Aglomeratie, mirosuri ciudate, un shake de ciocolata si o alergaturia buna si multi multi nervi. Dupa ce am ajuns sa fim doar 20, ne-am gandit ca ar fi bine sa mergem la Papadie, poate apare Voltaj; ghinion! Era Delia. Dupa ce am comis imprudenta de a ne pierde prin multimea care saliva la afona blonda, ne-am regasit sub un panou si am traversat pentru a ne aseza pe treptele unei scari din apropiere. Din nou, nervi, nervi, din ce in ce mai multi nervi. Cel putin eu.
Pentru c amica mea Criss nu ma suporta daca nu ma vede sarind, zambind si gesticuland bezmatic, mi-a "zburat" o palma cu scopul de a reveni la normal; a mers! Eu si Criss am inceput sa dansam si sa cantam ce ne venea prin cap, cu "fanii" nostrii care spuneau "Prostii aia o asculta pe Delia. Nu stiu ca aici a venit Michael Jackson, Lady Gaga & stuff :>:))". Amintiri vesnice pe peretii acelui bloc: noi!! Nici usurarea in comunitate nu va fi usor de uitat! :))
Mai tarziu s-a spart asa numita gasca, am plecat acasa cantand Voltaj si ascunzandu-ma sub geaca lui Razvan, de artificii.
Frica, nervi si noi. De acum fara influente!!

Voltaj - 30 De Grade
Asculta mai multe audio Muzica

1 comentarii:

ank spunea...

genial:*:*
fara palma de aur nu exista distractie

Trimiteți un comentariu