Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

vineri, 11 decembrie 2009

Pa-ra-pa-pa-ra-pa-pa-ram!


Ma simt prea obosita..Poate in una din zilele astea voi renunta.La ce?.La tot:la a ma simti vinovata,la a face intotdeauna ceea ce e corect,la a vedea binele din oameni,la a spera.Da.voi renunta la.... la tot ceea ce ma inconjoara.. Pare ciudat?Ei bine,n-ar trebui.Chiar crezi ca sunt destul de puternica pentru a suporta tot ceea ce se intampla acum?..Well,I’m not..
M-ai intrebat de ce nu vorbesc niciodata despre ceea ce mi se intampla? De ce as face-o? M-ar asculta cineva? Tu m-ai asculta? Poate.Dar n-ai inţelege nimic cu adevarat din ceea ce se intampla cu mine. Nu mi-ai simti durerea, furia, dezamagirea.
Sa vorbesc..despre ce? Despre cat de mult imi este dor? Despre ei? Despre ce a fost? Despre faptul ca mi-e frica? Despre cum este acum? Despre problemele mele? Nici nu stiu de ce spun deja toate astea...dar asa mi-a venit.
Ce sa fac? Disimulez zilnic normalitatea, ma prefac că totul e bine. Pentru ca am si pentru cine si pentru ca si merita Da. Inca mai am putere..macar pentru un zambet.Nu iţi place ce auzi? Nici macar nu auzi. :))
Despre ce vrei sa iti spun? Despre faptul ca mereu e cineva langa mine? Sunt cei care raspund la telefon la 3 dimineata cand ii sun pentru ca nu pot sa dorm. Sunt cei care imi simt starea de spirit inca de cand le spun "buna". Sunt cei care au mereu incredere in mine si care mi-o insufla. Sunt cei fara de care ar fi ingrozitor.
La ce te gandesti? Ca sunt nebuna? Nu sunt. Daca as fi nebuna as uita, as schimba, as distruge.Nu mi-ar mai fi frica.
Nici nu stiu cui i-am scirs asta :)). Mie. Sau lui Radu probabil, care va rade pe mine pentru inca o saptamana.
Abia astept ziua de duminica: dupa 3 ani in care am incercat sa-i facem viata cat mai rea ca sa ne lase, anul acesta mergem la el in vizita cu cadouri; a zis ca ne asteapta cu sarmalute de post si portocale. Ingrozitor de dor si de el.
"Bang-bang: the witch is dead!" - cel putin sper!! Si totusi..mi-e frica!..


Paramore - Brick By Boring Brick
Asculta mai multe audio Muzica

4 comentarii:

Liz spunea...

Poate oftezi sau doar zambesti trist. Poate nici nu am voie sa iti las mesaj pe blog. Fara poate, mi-e dor de tine. Dor tare. Inchid ochii si te strang minute-n sir in brate. Si stii doar ca nu imi place in mod deosebit. Dar acum te-as imbratisa. Poate pentru ca acum ai reusit simplu si frumos sa-mi dai motive pentru multe invinovatiri ce ti le atribuiam constient sau inconstient in gand.

Jul spunea...

Liz, hai sa barfim la o cafea!

Liz spunea...

Jul, oricand cu placere... reciteam comentariul si ma gandeam ca nu suna atat de frumos ca atunci cand l-am simtit... cuvinte... stari... timp trecut... Mi-e dor de tine si te-as revedea cu drag! am voie?

Jul spunea...

dadada!

Trimiteți un comentariu