Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

marți, 15 decembrie 2009

Because nothing compares,nothing compares to us!!


Prima zi, cu adevarat, de iarna! Am primit primul bulgare la 6.30 dimineata. Toata ziua am cantat ''Vine Craciunuul!!'', am mancat zapada, iar seara am facut lucruri mari.
17.00-LVA. Serbarea noilor elevi ai domnului Goldu. Serbarea la care am cantat noi mai tare decat ei, serbarea la care parintii au fost mai atenti la noi decat la ''odraslele'' lor, serbarea la care am fost aplaudati pentru propria prezenta, serbarea la care a purtat ceasul, serbarea la care am ramas singuri si l-am aplaudat, serbarea la care l-am facut sa-i dea lacrimile, serbarea la care in mijlocul celor de-a 5-a si al parintilor lor eu am ceut un moment al 8B-ului si am sarit toti pe al nostru domn diriginte plangand si imbratisandu-l, serbarea de la care am plecat rosii la fata, inlacrimati, dar zambind si fiind bucurosi ca am realizat atatea in doar 2 ore.
Bulgari de zapada in 8B, copii verzi care alearga pe strazi, Dyd care tipa nervoasa la o masina ''Da' stai, nu vezi ca trece 8B-ul?!'', Criss care ma ia de mana si-mi promite ca o sa ramanem mereu 8B, si aceeasi Criss cu care plang tot drumul spre Geenie, Hodo cu care vorbesc din cada, Lya care mediteaza milenar, si Dragos care ma compara cu Maruta pentru stupidul optimism de iarna.
Momente de nostalgie si zambete resemnate; tot noi am ramas preferatii lui! Si tot nimeni nu o sa mai fie ca noi!
"Critica de sus si critica de jos."- clar, noi am fost profesionistii! [ce leu?! ce vulpe?! ce veverite?! ce berbec?! ce prezentator?!]
Pentru ca vom canta pentru mult timp melodia asta... noi!

Nothing compares to us
Asculta mai multe audio Muzica

1 comentarii:

Dyd spunea...

melodia fullhousiana :X
noiii! si am zis tot . :X
il iubesc! 8->

Trimiteți un comentariu