Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

marți, 1 septembrie 2009

It's an endless summer!

Si ca sa-l citez pe Michael: "This is it!". E ultima zi din cea mai frumoasa vara; o vara perfecta. O vara in care am fost inconjurata de prieteni, de iubire, de nebunie, de copii, zmei si Feti- Frumosi.
A fost o vara in care fiecare dintre noi a parut ca gaseste un echilibru, a fost o vara in care am ascultat Michael Jackson mai mult ca niciodata, am facut propria noastra plaja in curte, am fost oamenii plajei si ne-am drogat cu fericire.
A fost o vara ciudata.Radeam cand ascultam "Breakeven", plangeam cand ascultam "Summer's end".
A fost o vara in care am vazut o alta parte din tine, din mine, si din ei. O vara in care lucruri care ma deranjau imi placeau, lucruri care nu le-am mai facut niciodata mi-au intrat in rutina, lucruri care s-au lasat asteptate au venit mai repede decat as fi crezut.
Si acum ca s-a terminat vara simti ca si o bucatica din tine s-a pierdut....Dau sa plang dar nu pot. Vara m-a facut prea fericita.Azi, din vechiul ghiozdan, a cazut nisip. Nisipul de la mare. Mi-au dat lacrimile si am ras melancolic.Cum poate sa se termine vara?!
Multumesc pentru o vara perfecta!
Multumesc pentru o zi atat de frumoasa!




Phineas Si Ferb - Vara wWw.Desene.3xForum.Ro
Asculta mai multe audio Muzica

5 comentarii:

dnk spunea...

De ce te opresti aici?Stii cat de multe iti rezerva toamna,iarna?si cat soare va fi in inima ta indiferent de anotimp?Intotdeauna e loc de mai bine.:)

Dyd spunea...

Intradevar...cea mai vara vara! :X
Dar..
Ceea ce urmeaza va fi si mai frumos! :X
Si o vara mai perfecta nu cred ca am mai avut pana acum si iti multumesc si tie ca ai facut-o sa fie atat de perfecta,esti uan dintre zecile de persoane carora trebuie sa le multumesc pentru acetsta vara de NEUITAT! <3
Te iubesc! >:D<

Anonim spunea...

multumesc pentru doza de optimism... si vorbind de optimism... citez si eu "But the kid is not my son".... :))

Sonia spunea...

"This is it"?! Spui asta doar din cauza datei... Cuvinte prea importante si fara sens.
Unde s-a terminat vara pentru tine, Jul? Toata lumea stie ca in inima ta sunt 38 de grade, soarele arde, apa e calda, sunt zeci de umbrelute colorate pentru toti prietenii tai si se asculta Vama, Voltaj si Phineas si Ferb la refuz.

Sa ramana vara in sufletul tau mereu, copila!

Jul spunea...

Dudule, aveam nevoie de incurajarea asta!E soare.
Dyd, sentimentul e reciproc asa ca nu ai de ce sa imi multumesti. Si eu te iubesc!
Ramses, in orice caz, nu e vina kid-ului :)).Si eu aveam nevoie de acesta doza de optimism. Cu cea mai mare palcere. Si te mai astept, ca mai am :).
Shinshilla, ca de obicei ai stiut sa zici exact ceea ce aveam nevoie. Ai dreptate. Si umbreluta ta s-a intors. :) Sa ramana mereu vara...:X

Trimiteți un comentariu