Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

luni, 21 septembrie 2009

Eu, cu sfertul meu de ora!



O criza renala facuta in ''creierii noptii'', o scutire luata in fuga, o tura bezmetica prin farmacii, o cravata veche, cei mai buni prieteni, tu, un calorifer si ea, care imi intelege starile de nebunie, mi-au facut ziua perfecta.
Dupa 2 ani am reusit sa stau cu tine pe un calorifer in sala mare, printre imbratisari si zambete mirate. Ce dor mi-a fost de voi!! Am alergat, mi-am amintit de fiecare lucru prostesc si minunat facut anii trecuti, de un "Hai rapid in sala mare"- spus cand se sunase deja de intrare (mann, ce dor mi-a fost!), de privirea ta pierduta si de mine in bratele tale. Inca ma intreb daca nu visez prea intens, si surprinzator, nu!
Rad fara motiv, radiez, cant, alerg, zambesc. Cele mai frumoase 15 minute!:)


Nici macar nu stiu de ce ascult melodia asta, dar a fost primul refren care mi-a venit in minte in timp ce alrgam pe strada, razand. :))


Blur - Song 2
Asculta mai multe audio Muzica

2 comentarii:

Sonia spunea...

15 minute care s-au lasat asteptate, dar care (probabil) au fost mult mai speciale din cauza asta.
Aff, copil, la mai multe!

Dyd spunea...

oh,maaaaann!!! :X:X
i will miss y.o.u. :(.. i will miss your craziness.. your red hair,your red ideas and your cheeks getting red when you see him ! :X

Trimiteți un comentariu