Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

vineri, 11 septembrie 2009

Ea.


iubirea noastra platonica. sentimentele profunde de pretenie. limita care ne convine. simplitatea si delicatetea relatiei noatstre. o astfel de relatie poate exista oriunde. este un sentiment general uman. totusi un termen neexistent. oricat de general uman este, totodata este si particular. putem defini? poti? pot?

eu nu pot! sunt sentimentele mele. ale tale. ceva unic

naturaletea, armonia, simplitatea, precizia si finetea relatiei ma uimeste. sunt mandra! de mine. de tine. de noi.

esti acolo cand am nevoie. esti cea care ma calmeaza. cea care ma trezeste, cea care ma ajuta sa trec peste inca o zi...


si stiu cum e sa fii depresiva. sa cazi intr-o groapa atat de adanca. sa continui sa cazi, fara sa atingi vreodata pamantul. obosesti asteptand contopirea cu lutul. dar nu mai ajungi. continui sa cazi in tine.
dar trebuie sa te gandesti ca poate totul s-a intamplat cu un motiv, si ca mereu dupa ploaie vine un rasarit splendid de soare care te va incalzi si va calma acea vena care te deranjeaza mereu.
Trebuie sa te gandesti la cat de longeviva va fi prietenia noastra, cum noi vom trece peste orice impreuna, cum ma vei invita la nunta ta, cum ma vei convinge sa port rochie si nu pantaloni, cum ma vei invata sa gatesc, cum ne vom plimba copii in parc, cum la batranete ne vom ingriji gradinile, vom juca sah si table, vom merge in bastoane si ne vom aminti cu drag de vremurile in care radeam de ne dadea sucul pe nas, sau cand plangeam in telefon la ora 2 noaptea suspinand, de vremurile cand cantam la chitara, si de cele in care incercam sa schimbam lumea.


esti cea mai buna pretena pe care poate cineva sa o doreasca!
m-am indragostit de prietenia noastra!


te iubesc!

4 comentarii:

dnk spunea...

i'm just...speechless..
dar te iubsc, asa-i...

Jul spunea...

pentru ca ai ajuns o parte din mine :X
si eu te iubesc!

Anonim spunea...

... aceiasi carte... in acelasi timp... in acelasi loc... asta spune multe...
e ca si cum ati urmari un film... :D

app.. bravo

Jul spunea...

Multumesc.
Cu persoana potrivita poti face orice!:))

Trimiteți un comentariu