Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

joi, 24 septembrie 2009

24 septembrie; si cu asta am zis tot!


inchid ochii. iti simt mirosul care ma cuprinde. atingerea buzelor care ma rasfata. aud vocea care ma face sa rosesc. iti vad ochii care ma alinta. ochi care ascund o privire gingasa si jucausa. Nu am vrut sa ma indragostesc. sa depind de cineva. sa am nevoie de cineva sa traiesc. Deja incetul cu incetul, m-ai facut sa nu pot respira fara tine.

~ador cum ma rasfeti~

te cunosc de doi ani. chiar nu stiu daca e bine sa am incredere in tine. Dar nu imi pasa. Am inceput sa ma amuz mereu cand ma surprind scriind un "P" cu Pur pe buretele de vase atunci cand 'fac de servici' sau de paranoia mea cu numarul 23.
Acum o luna m-ai intrebat de te iubesc. nu am stiut ce sa-ti raspund. Ti-am zis ca fac ceea ce simt. insa nu cred ca m-ai inteles cu adevarat. nu cred ca te-ai intrebat vreodata daca oare eu chiar te iubesc sau sunt nebuna.

~oameni buni,sunt indragostita de 2 ani!!~

stii ce vreau eu de ziua mea? vreau sa fii langa mine, sa ma tii de mana si sa-mi spui ca totul e bine! Vreau sa merg pe strada singura si sa rad cu gandul la tine, in timp ce oamenii se uita cu mila la mine.
Si tremur. Te intrebi de ce imi este frica? Pai… cred ca de greseli. De o cadere libera. De momentele in care ma simt cel mai bine. Stii? Acele momente cand te simti de parca ai ajuns pe varful unei piramide. ai ajuns undeva, unde foarte putini ajung. si chiar atunci, cand incepi sa fi sigur ca ai ajuns si esti pe varf sa-ti dai seama ca defapt ai visat, ca te-ai inselat, ca ai urcat doar o treapta, si ai cauzt inapoi 3.

~si totusi,I am living the dream!~

a fost ca un vis.eram atat de multi si totusi eram numai noi doi. a fost frig. muream de frig, si tu la fel... si astfel... frigul ne-a apropriat. m-ai luat in brate. ne-am imbratisat. a fost cald, a fost superb, dragastos. mi-ai dat viata. credeam ca aceasta parte a mea murise.

~multumesc!~

ne-am plimbat, am vorbit, am ras, am tacut. venise noaptea. s-a asternut asupra noastra. incercam sa ma uit in ochii tai. nu reuseam. ma certam cu noaptea sa ma lase sa te vad. nu castigam. te strangeam in brate. mi-a fost frig. am stat mult asa. incepusem sa simt. am inceput sa ma dezamortesc. mi-ai pus la picioare un castel; un castel de nisip, si a fost castelul nostru de nisip.
dimineata a rupt tacerea. lumea a prins viata. m-ai sarutat. am prins aripi pe loc. m-ai imbratisat. am simtit ca ma sufoc.
geană peste geană. un chip drag imi zambeste. o expresivitate inocentă, copilăroasă. părul lung şi creţ, bine-mirositor ma gadila. ciufulit de la atâtea vise străbătute.
un sunet de mulţumire, faţa ii este străbătută de raze jucăuşe de soare şi mângâiată de şoapte rostite de buzele mele.
~
aş putea spune chiar că tu eşti motivul pentru care eu iubesc.
~
un zâmbet sfios se aşterne pe faţă. Au trecut 2 ani. La multi ani!

9 comentarii:

Liz spunea...

la multi ani de impliniri frumoase... ai de sarbatorit o vara acum nu o toamna...

5zambete spunea...

dragostea e cel mai frumos lucru care ni se poate intampla.
aveti grija de sufletele voastre, multi ani de acum inainte >:D<

Jul spunea...

Liz, de ceva vreme eu traiesc o continua vara. calda, dulce, vesela si frumoasa... nu incetez sa te admir pentru vara mea!

5zambete, eu traiesc numai pentru dragoste. nu stiu ce s-ar alege de mine fara dragostea pritenilor mei, dragostea "alor mei colegi", dragostea nebunilor care sunt gata mereu sa ma scoata din orice stare, facand tot felul de prostii. si nici eu n-as putea trai fara sa iubesc. si iubesc!

dnk spunea...

te invidiez! stii cat de mult mi as dori si eu sa vorbesc despre o data ca asta cu atata placere. doar ca 1 am uitat data si 2 nu voi avea niciodata ocazia. te iubesc si te iubesc.

dnk spunea...

si da...recunosc...si eu sunt indragostita tot de 2 ani, chiar daca m am fastacit ca nu... asta e...incapatantata tot raman,dar nu va putea acest lucru sa inlocuiasca asa usor ce se afla cu adevarat sub invelis... recunosc......

Anonim spunea...

2... cifra magica... felicitari

Dyd spunea...

e tot ce ti-ai dorit si tot ce trebuia sa se intample! :X
La Multi Ani! Te iubesc! :*

Sonia spunea...

Pentru ca pe Jul nu ai cum sa nu o iubesti, pentru ca e nebuna si dulce, ametita si lovely.
Happy aniversary, Jul!

Jul spunea...

Dudule, faptul ca esti incapatanata te face mai speciala! si si eu te iubesc te iubesc!
Ramses, coincidenta sau nu, 2 e numarul meu norocos. Multumesc!
Dyd, multumesc pentru tot efortul depus de-alungul celor 2 ani :)). Fusesi un titan!:> Multumesc. Si eu te iubesc!
Shinshilla, iti raspund cu tine de gat; multumesc!

Trimiteți un comentariu