Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

miercuri, 5 august 2009

Luna lui Jul.



Unii oameni au ziua lor, ora lor cand s-au nascut...ei bine, eu tocmai am avut luna mea. A fost o luna in care fiecare gest era fatal, luna in care am facut lucruri de care nu as fi crezut vreodata ca as fi in stare, luna in care am descoperit o noua Jul. Am avut parte de 10 zile perfecte in tabara la mare. Inainte de plecarea in tabara, tin minte ca ma rugam de ai mei colegi sa nu ma trezeasca daca pleaca la rasarit si (culmea!) in 10 zile am prins 5 rasarituri.
Printr-un singur mesaj primit la ora 5 dimineata in tabara noastra a inceput sa se agite si brusc 12 elevi alergau bezmetici prin camere ascunzand cine stie ce de domnul diriginte. Si ai fost tu. Ai venit la mine nedormit, obosit si flamand, dar zambitor si increzator. Ai dormit cu mine pe plaja, ai avut grija de mine, te-am pus sa te ascunzi in bai si pe sub paturi, te-am pus sa asculti "Jai ho!" si Andreea Banica, te-am pus sa ma iei in Vama si sa alergi, iar tu m-ai pus sa ma schimb.Am gasit in mine o noua Jul, una vesela, zambitoare, una mai increzatoare si mai nebuna, una ca noua ''eu''.
In concluzie am avut 10 zile pline de "turbo", maxime, soare, apa si tine. Cu accent pe ultima.
Iti multumesc ca ai facut sa fie asa! Trebuie sa trimit o multumeire si catre ea. Ea, fara de care nimic nu s-ar fi intampalt si fara de care noi am fi ramas doar doi oameni lipsiti de factorul special.
A fost de vis.

Like she said: Jul was lized.

5 comentarii:

Liz spunea...

pentru ca pozele astea imi placeau si aveai dreptul sa le preferi si sa le postezi eu o sa fac un slide numai cu tine in costum de baie!!! sic!!! glumesc... nu imi transform eu blogul in site erotic... nu inca!

Lady S spunea...

Jul is crazy! Crazy but amazing!
Ai avut o luna crazy si wild, in care ai zambit peste masura si ai fost fericita. O meritai, girl! iar mie imi pare rau ca nu am avut puterea sa fiu langa tine...

Stiu ca vei fin indeajuns de puternica sa treci peste aceasta faza care ne macina pe amandoua si ca vei iesi cu bine! cum mai mai spus: Jul can change everything!

Stiu ca probabil o spun degeaba dar, pentru ca nu ti-am mai spus-o de prea mult timp: te iubesc si imi este dor de tine, roscato!

Liz spunea...

Nu eu am ziiiis... blogul tau a zis-o!!! Blogul tau a inventat "lized" nu eu!

Anonim spunea...

:*
in sfarsit :X
:*:*:*:*:*

Jul spunea...

Shinshilla, si mie imi e dor de tine.
Liz, inseamna ca blogul meu e alive si site el ceva :)).
Anonim, multumesc pentru entuziasm si data viitoate astept un nume :)).

Trimiteți un comentariu