Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

marți, 31 august 2010

I feel likespring when summerends and fallbegins.


hei Flaum, hai sa fim deprimati impreuna; sunt atat de tradata de vara, incat nici parul nu mai are aceeasi culoare.. ma gandesc sa ma tund.
hei Manninrollstuhl, nu vrei sa urci la un pahar de vin rosu? e cam dezordine in ultima vreme pentru ca in camera mea s-a mutat un paianjen si nu-mi permit sa-l deranjez cu led zeppelinurile mele la cutie.
hei Mannmittassetee, nu vrei sa urci la o doza de bere? poate m-ajuti sa compun al cincilea anotimp si sa-l distribui gratuit consumatorilor de nopti albe in loc de mesaje de dragoste intre un junghi si-o migrena.
hei Zehe, nu vrei sa urci la o cafea? hai sa ne distrugem reciproc; oricum nu mai vorbeste nimeni cu tine in ultima vreme, iar eu nu sunt in stare sa leg doua cuvinte - fericirea e gratis degeaba.
hei Blumenhandler, nu vrei sa urci pana la mine? daca esti obosit am sa-ti trimit prin posta liftul iar daca-i parul suficient de lung promit sa-ti impletesc un blues intre etaje.

hei tu, respira-mi ultimele zile.


1 comentarii:

Blog Cafe spunea...

cum dimineata merge cafeaua si seara un ceai, verifica spamul de la mail si trebui sa ai o invitatie pe blog cafe :d

Trimiteți un comentariu