Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

luni, 26 aprilie 2010

La multi ani, bebe!




Se spune ca fiecare in lumea asta are un suflet-pereche, jumatatea sa si ca doar impreuna pot forma un tot unitar, pot reface cuplul adamic. De fapt, e tragic. Adica daca stai sa te gandesti... realizezi ca esti incomplet, ca ai fost incomplet inca din momentul in care ai luat prima gura de aer, si de fapt inca din uter. Cat ai trait pana acuma, toata existenta ta e injumatatita. Fiinta nefericta ce esti tu, omule! Dar oare poti sa fii o jumatate fericita? Sau nu exista decat jumatati nefericte cautandu-si orbeste cealalta jumatate? Poate voi sunteti jumatati... imi pare rau dar eu ma consider implinita, de cand te-am cunoscut pe tine. Si, uite asa, am ajuns eu sa am miliarde de euri. Si, totusi, esti acolo? Jumatatea mea esti acolo? Esti. Abia m-ai sunat sa vezi ce fac. Stii... noi suntem un tot: prietenia noastra se masoara in zambete, ciocolata, imbratisari, mesaje luungi, rasete isterice, si vise. Vai, dar nu ma considera o elipsa... fara mine nici tu nu poti trai, eu stiu asta.

Vorbeai de lucruri in comun atunci cand ieseam? Eu vorbesc de un suras jovial ce ti mi se intinde pe fata de fiecare data cand vorbim. Eu vorbesc de ceva... ce simt dar nu pot descrie. Poate astea sunt cele mai nobile, pure si adevarate sentimente: cele care nu se pot descrie.
Eu o sa fiu aici. Intotd
eauna. Te iubesc, draga mea.

(Si din cauza unor probleme ''tehnice'', cadoul tau va veni probabil saptamana viitoare. Iertare, dar suntem la inceput!:D Dar tot te iubiim!)


Asculta mai multe audio Muzica

3 comentarii:

DyaD spunea...

ceaiurile lu' IFTODE!!!


LA MULTI ANI LYA!!!!!!!!!
Stii ca te iubesc!!:*:*

DyaD spunea...

PUZZY!!!

Lilix spunea...

te iubesc :X
my soul mate :X

Trimiteți un comentariu