Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

vineri, 3 iulie 2009

Cocktail


Am o stare de cocktail. Acum sunt blue, acum sunt green, si dupa ceva timp i'm turning into pink. Cool ha?...
Am avut o zi ciudata (mai ceva ca de obicei). Azi am simtit ca colturile buzelor mele se rotunjesc din nou, in acel zambet specific mie. Desi sunt un dezastru total la tenis de masa...am vorbit, m-a facut sa rad, sa ma impiedic in modul meu unic, m-a imbratisat la sfarsit.
Nu e ciudat?....cum dintr-o stare de 'blue', m-a facut din nou sa intru in starea mea de bine. Stiu... doar e EL. Multumesc. :)

Post Scriptum:
Liniste, zeci de mesaje cu subiesctul "Jul, totul o sa fie bine",camere de filmat, o veche prietena care ma scoate sa stam cu capul intre papadii, rasete... ciudat cum lucrurile se aranjeaza de la sine, nu?...Multumesc!Mi-a fost dor...


10 comentarii:

Lady S spunea...

N-ai idee cat ma bucur ca ai reusit s zambesti.
Stii ca te iubim!
Dar e ceva ce nu inteleg... de ce cocktailul e verde?...

Jul spunea...

Stiu.Multumesc.
De ce verde?..Pentru ca exprima frustrare. :)

Liz spunea...

Jul, daca ai stii ce frumoasa esti cand te-a filmat! Si, da, zambeai...

Jul spunea...

Da, m-a facut sa zambesc! Multumesc!
Mi-e dor de tine... si de un hug :D.

Mafia CNVA spunea...

O sa ne fie dor sa vedem acel cocktail in care se amesteca o seriozitate rece cu cele mai teribile copilarii. O sa ne fie dor de acea veselie nebuna pe care o emanai atunci cand intrai in clasa, te impiedicai de prag si ziceai adormita ''Neatza!".Tu, roscata mica si firava, dulce, vesela, sinistra si grandioasa, capricioasa si libera. Mie, unul, imi va fi dor de tine! Si, crede-ma, nu sunt singurul!

Respect!

Jul spunea...

Wow...La asta chiar nu ma asteptam. Multumesc. Si mie imi va fi dor de voi![desi nu prea stiu cine a lasat mesajul :))].Dar stiu ca imi va fi dor de voi toti!
Si pt ca tot e moda: Stiti ca va iubesc!

Anonim spunea...

tu ai stat prin papadii ,nu eu. sper ca ai invatat ceva.nu a fost prea bine...stiu....dar ce nu te omoara...te face mai puternic...cred ca acum este cu totul o alta poveste. una mai frumoasa si mai roz. :X te am scuipat

Jul spunea...

Da:))
Stii...mi-a fost dor!>:D<:X

dnk spunea...

daca s ar fii intamplat asta acum 5 luni...te as fii aruncat in dunare...hai sa vedem partea misto a lucrurilor...nu s a intamplat:D
:*

Jul spunea...

Mi-a fost dor!

Trimiteți un comentariu