Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

joi, 4 iunie 2009

Wishes within a dream.


Azi te-am visat. Era atât de real încât am vrut să-mi fug din sine. Zâmbeai. Acel zambet pe care nu mi l-ai mai dat mie de mult timp. Acum il vad zilnic. Multumesc.


Ciudat vis… Acolo zambeai altfel.Ca niciodata. Am simţit o durere imposibil de localizat, şi totuşi cumva fizică, şi m-am trezit cu un nod în gât, ca şi cum m-aş fi chinuit prea mult timp să-mi înghit cuvintele pentru că n-avea cine să le asculte, şi o voce hârâită, răguşită, de parcă mă apucasem să zic mai multe decât ar fi trebuit, într-un timp foarte scurt, ca să compensez acum, când în sfârşit avea cine să mă audă, pentru tot acel timp în care îmi amuţise spiritul.


M-am trezit, cuprinsă în acelaşi timp de o dorinţă nebună de a fugi, de a fugi ca un renegat al propriei naturi, şi de o dorinţă nebună de a sta, cât mai nemişcată, ca să nu mă observe timpul că exist şi să mă uite. Voiam în acelaşi timp să-ţi strig să fugi, să fugi ca şi cum m-aş transforma ca un vârcolac în noapte cu lună plină, şi în acelaşi timp am vrut să te implor să ramai cu mine.


Te-am visat, şi era atât de real încât mi-a fost frică să nu fii în adevăr în faţa mea, iar eu să nu stiu ce să-ţi zic ca să te determin să mă urăşti şi să-mi zici să fug să reuşeşti cumva să mă determini să stau.


E ciudat cum ficeare gand acum capata un sens. Cum fiecare gest capata un sens. Unul nou. De ce tocmai acum? Pentru ca am descoperit ca inca exista cineva care in ciuda a multe lucruri nu foarte bune auzite, a crezut in mine, si mi-a dat o sansa. Inexplicabil cum am ajuns sa tin la ea in atat de putin timp… Cred ca daca toata lumea ar avea pe cineva ca ea, lumea ar fi un ansamblu de bucurie, cafea si balonase de sampon.


Suna frumos, nu?..da!..Asa e viata mea acum! Din vina ei! Si ii multumesc!


My wishes are comming true . Thanks!


Azi te-am visat. Era atât de real încât am vrut să-mi fug din sine.

7 comentarii:

Blue spunea...

Si pentru a nu stiu cata oara ma regasesc in ceea ce scrii...
Îmi place. Are ceva care doare. Un sentiment de euforie , o dorinţă, ceva. Nu ştiu, cred că vorbesc prostii. Ideea era că îmi place.

Liz spunea...

A fost primul lucru pe care l-am citit de dimineata... si aproape mi-au dat lacrimile... multumesc... sa nu te schimbi.

Jul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Jul spunea...

Da, Blue, are. E un sentiment de bucurie, extaz, de fericire. In sufletul meu e vara.:X

Dyd spunea...

ohh.
Jul,

<3 is in the air.. :))

:*

Jul spunea...

Liz, eu iti multumesc. Fara tine nu stiu cum as fi ajuns acum! Iti promit ca nu ma schimb!

Jul spunea...

Da, Dyd, este!:X

Trimiteți un comentariu