Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

miercuri, 2 decembrie 2009

Corpuri uzate si energii false.


In jurul nostru plutesc tot felul de energii. Mai bune, mai rele, mai ciudate sau mai infioratoare. Dar atunci cand nu iti dai seama cine/ce e in jurul tau e destul de greu..
E ciudat cum, acum ca nu va mai macinati voi am inceput eu.
E ciudat cum simti ca cineva e cu trupul langa tine, chiar daca tu nu il vezi. Si de fapt nu tu il simti; tu doar simti ceva; o agitatie nefireasca care creeaza emotii care nu sunt la locul lor.
Chiar daca au trecut 2 zile, tot ma sperie cand ma gandesc. "Cum s-a intamplat...?" "De ce...?" " E normal...?". Nu stiu cum s-a intamplat, nu stiu de ce, si sigur nu e normal.
Acelasi numar care ma urmareste, aceleasi persoane, aceleasi vise ziua, aceleasi telefonae noaptea; acel concert; nu as fi crezut... .
Fiecare gest, fiecare corp, fiecare suvita de par din aer; toti stiau! Eu urmam sa aflu mai tarziu. Trist si infiorator nu?
Mi-a fost frica si inca imi e..
Scuze si respect de recuperat fata de cineva..
Oficial e iarna. Pacat ca nu simt asta...
Cu aroma de vanilie... Monday bloody monday..

paramore - sunday bloody sunday
Asculta mai multe audio Muzica

3 comentarii:

Sonia spunea...

Lucruri pe care nu le intelegem s-au intamplat mereu si se vor mai intampla in jurul nostru. Ca are legatura cu persoane nepotrivite cred ca intra in fisa postului..asa pare sa se intample mereu..
Nu inteleg ce te opeste sa razi si sa faci haz de aceasta intamplare in loc sa te sperii si sa fugi. nu esti tu asta. :)
Hai sa radem si sa spunem ''la mai multe''! :))

dnk spunea...

:). marti la levea! am ticheteeeeee >:)

Jul spunea...

S, am inceput deja sa rad de 'cea seara :)):D. pot!:>
Dnk, esti FANTAstica!:|:X

Trimiteți un comentariu